Hvid du mangler udstyr til groning af cannabis frø, så er du kommet til det helt rigtige sted. Dette gælder også, hvis du leder efter skunk frø af god kvalitet. Du kan være sikker på, at frøene kommer fra de bedste forhandlere, med fokus på god genetik og avling.

Hamp frø dyrkes i Danmark med særlig tilladelse, enten til medicinsk brug eller i forbindelse med industri som fødevarer, kosttilskud eller andet. Derfor er det meget relevant at gå op i kvaliteten af frøene, så man får det bedste resultat for pengene.

Vælg de bedst egnede frø

Hvilke frø man skal købe afhænger af, hvad planterne skal bruges til, og hvor de skal voksne henne.

Medicinske grofrø bruges til plantning af medicinsk cannabis, og er tilegnet specifikke pacienter. Autoblomstrende skunk frø er lette at få til at vokse, da de blomstrer lige meget hvor meget lys man giver dem. Normalt er der mange krav for belysning, men med disse frø er det altså lidt nemmere.

Nævnes skal også udendørs og indendørs frø. Alt efter hvilket klima, frøene skal dyrkes i, skal man købe de bedst egnede frø. Sådan får man det allerbedste resultat, og undgår dårlig vækst. Se vores store udvalg af frø, og research dig frem til de bedst egnede frø.

Sådan opnår man det bedste resultat

Der er nogle vigtige produkter som skal tages i brug i forbindelse med dyrkning af skunk frø.

Først og fremmest skal man have et grotelt, hvis det foregår indenførs. Sådan skaber du et godt klima for planterne. Vælg et grotelt af god kvalitet, så lynlåsen ikke pludselig går i stykker eller andet besværligt forekommer. Det er en investering, og man kan ligeså godt købe god kvalitet fra start!

Derudover er belysningen vigtig for plantens vækst. Derfor skal man anskaffe grolys, som skal hænge over planten. Der findes mange forskellige typer af lamper indenfor dette.

Der fås også forskellige filtrerings- og ventilationsprodukter, som også er med til at opnå det bedste resultat.

Frø skal selvfølgelig også vandes, men hvis der produceres mange, kan det være svært at holde det ved lige, og vande dem jævnt. Derfor er der også udarbejdet effektive vandingssystemer, så dette ikke bliver et problem i processen. Se også vores store udvalg af groudstyr og tilbehør for at opnå det bedste resultat.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *