Den populære arbejdstaburet til jobbet

 

En arbejdstaburet er 100% ergonomisk og er en af de mest, populære arbejds taburetter, du kan købe på markedet. Udover at være ekstrem slidstærk er taburetten også meget robust og er fremstillet i førsteklasses materialer, hvilket gør stolen meget holdbar med en belastningskapacitet på 120 kg.

 

Med en Ergo-Tab er du altid sikret en god arbejdsposition og taburetten, måler i højden 83-114 cm. Sædehøjden er 60-85 cm, sædebredden er 48 cm, mens sædedybden er 39 cm. Højden fra gulvet til fodstøtten er 17-40 cm, og fodstøttens diameter er 50 cm. Ergo-Tab er derfor en taburet der passer perfekt til forskellige arbejdsstillinger og kan tilpasses, så den passer til den enkelte ansattes behov.

 

Ergo-tab kvalitets kontorstol i moderne design

Ergo-Tab taburetten har et flot og funktionelt design, med et hav af forskellige justeringsmuligheder. Har du et arbejde hvor du til dagligt står meget op, eller arbejder i mange forskellige arbejdsstillinger, vil en ergonomisk taburet være perfekt til dig.

 

Hvem benytter denne arbejdstaburet?

 

Der er mange indenfor servicefaget, som er rigtig glade for denne ergonomiske taburet. Vi anbefaler Ergo-Tab taburetten til frisører, skoler og pædagoger især, biblioteker, fysioterapeuter, skønhedsklinikker, massører og mange flere.

 

Ergo-Tab er en 100% ergonomisk support stol, du uden tvivl vil blive glad for. Den fleksibilitet du oplever med Ergo-Tab taburetten kombineret med de mange fantastiske funktioner, gør at du nemt og uden problemer kan arbejde fleksibelt og tilpasse dig alt efter hvilken arbejdsopgave du står overfor.

 

Køb din ergonomiske taburet fra Dansk Kontorstol Forsyning

 

Hvis du stadig er i tvivl om denne Ergo-Tab taburet er den rigtige for dig, så tøv ikke med at give os dem kald, så guider de dig gerne til den helt rigtige taburet, alt efter hvilke behov du eller dine kollegaer har til en ny arbejdstaburet.

Du og dine kollegaer er altid velkommen i deres showroom i København, hvor der er rig mulighed for at prøve alle vores forskellige arbejdstaburetter. Du kan ligeledes kontakte dem på telefon 70 60 50 05 eller skrive en mail til [email protected].

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *