Er du en af dem der under corona-pandemien blev sendt hjem for at arbejde, så har du sandsynligvis fået skabt dig et lækkert hjemmekontor, og hvem ved, måske du ligefrem er blevet helt fan af det at arbejde hjemmefra. Det er der i hvert fald mange andre der er blevet, og derfor var der faktisk flere der under pandemien valgte at prøve livet af som selvstændig enten som bibeskæftigelse eller som fuldtid. Der er faktisk mange ting du kan vælge at give dig i kast med når du først har fået sat hjemmekontoret op, mangler du inspiration så får du en guide her til hvad du gør.

Har du nogle særlige kompetencer eller interesser

Du kan selvfølgelig godt vælge at starte noget helt nyt op som du intet aner om, for hvis viljen er der så kan det meste jo læres. Det er dog en smule nemmere at komme igang hvis du i forvejen har nogle kompetencer eller særlige interesser du kan læne dig op af. Er du f.eks. allerede uddannet journalist, så giver det måske bedre mening at starte en nyhedsblog op end det gør at sælge julepynt på nettet. Er du derimod vildt interesseret i klassiske biler og ved du allerede en masse om import fra Tyskland, så kunne du jo bygge oven på dine interesser og starte selvstændig som konsulent for private der ønsker at importere en bil.

Find ud af hvor meget du har brug for at tjene

Det er de færreste af os der har råd til blot at sætte indtjeningen på stand-by mens vi udlever vores drøm om at blive selvstændig. Derfor er det vigtigt du får defineret hvor meget du som minimum har brug for at tjene, og hvor længe du evt. har råd til at leve af din opsparing. Alt efter hvilken branche du starter op i kan der jo godt gå noget tid før du får din første indtægt.

Kan man leve fuldtid af det?

Det er før hørt at folk tænker meget over om hvorvidt de kan leve fuldtid af deres interesse eller ej. Igen må det bero på en personlig vurdering om hvor meget du vil arbejde for det, og hvor meget du netop har brug for hver måned for at leve. Er det f.eks. din store drøm at leve af at investere i kryptovaluta, så er det vigtigt at du sætter dig godt ind i emnet, og arbejder hårdt for det, at være aktiv day-trader er nemlig ikke noget nemt job. Du kan læse meget mere om kryptovaluta og investeringer heri på ved at klikke her.

Gør dig klart at det kræver en indsats

Nettet bugner ofte af hurtige tjen-penge muligheder, og jo selvfølgelig kan man tjene penge på aktier som før nævnt, og man kan da også være heldig at vinde en større gevinst. Men uanset om du vil starte en dropshipping side, et affiliate program, en blog, en konsulentvirksomhed eller noget helt andet, så er det vigtigt at du gør dig det klart at det kræver en indsats og mange arbejdstimer. Hvis noget lyder for godt til at være sandt, så er det også ofte sådan.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *