Hvis man har et arbejde, der kræver, at man sidder ned hele dagen på et kontor, så kan man nogle gange godt begynde at føle sig en smule demotiveret. Det kan blandt andet være på grund af, at man ikke får bevæget sig nok, eller fordi man kigger på en skærm hele dagen. Hvis du ofte føler dig en smule demotiveret på dit arbejde, så kan du med fordel overveje at tage dit kæledyr med på arbejdet!

Der er flere fordele ved at tage kæledyret med på arbejdet

Faktisk kan kæledyr på kontoret både give dig og dine kollegaer en større glæde på kontoret! Hvis du begynder at føle dig demotiveret, kan du bare gå hen og klappe hunden på maven for en lille pause fra arbejdet. Når du har pause, kan du også tage hunden med ud på en gåtur, så du kan få noget frisk luft og noget tid væk fra skærmen.

Her kan du få mere at vide om din hund

Hvis du ejer en hund, men du egentlig ikke er sikker på, om den er så god at tage med på arbejdet, så kan du tage et kig på dette hundeleksikon, hvor du blandt andet kan blive klogere på din hunds aktivitetsbehov, så du kan finde ud af, om den ville begynde at kede sig, eller om den ville have det helt perfekt i kontormiljøet.

 

 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *