Når man skal have en velfungerende arbejdsplads, er der mange aspekter, man skal tage højde for. Et af disse aspekter, er ergonomi. Ergonomi betyder samspil mellem mennesker og andre elementer i et system, hvor systemet kunne være arbejdspladsen.

At have et velfungerende miljø, hvor kollegaer trives med hinanden, er et af de vigtigste elementer for en god arbejdsplads. Men hvis dette element af ergonomien brydes, så kan den gode stemning nemt falde fra hinanden, og miljøet bliver fjendtligt. Dette kan der være mange grunde til, og som arbejdsplads kan man forebygge disse problemer.

Smerte kan komme til udtryk på arbejdspladsen

Mange arbejdspladser foregår ved et skrivebord, og efter en lang dag i stolen, hvor man måske ikke har siddet så godt, kan der opstå smerter. Disse smerter kan komme til udtryk i form af dårligt humør, som enten kan smitte af på andre eller ender i konflikter med andre medarbejdere.

Dette kan forebygges med en HÅG Capisco, hvilket er den kontorstol, der giver plads til varierende siddestillinger. Ved at give ens ansatte en HÅG Capisco kontorstol, som de ikke får ondt af at sidde ved hele dagen, forebygger du arbejdsskader og et dårligt arbejdsmiljø.

Arbejdsrelateret lidelser og hvordan de kan behandles

Mange oplever at få ondt i ryggen på deres arbejdsplads, det kan både være kontorarbejde og hårdt fysisk arbejde. Det er nemmere at forebygge og behandle kontorrelateret arbejdsskade end skader fra det hårde fysiske arbejde.

En måde at behandle arbejdsrelateret lidelser i kontorarbejde, er at sørge for at holde ens ansatte i gang. Dette kan bruges som behandling, da det opbygger musklerne omkring ryggen, som derved bedre kan støtte og afhjælpe smerte i ryggen. Her kan en HÅG Capsico kontorstol hjælpe, da det opfordrer til skiftende sidestillinger.

Optimér effektivitet og præstationsevne

Da ergonomi handler om samspil, handler det også om optimering af systemet. Her kan man give sine ansatte bedre mulighed for at blive mere effektive og samtidig øge deres præstationsevne, ved at give dem et komfortabelt arbejdsmiljø. Hvis ens stol ikke passer til deres behov, kan fokus nemt drages væk fra arbejdet, og i stedet ende på frustrationen over stolen.

Derfor kan en HÅG Capisco kontorstol igen hjælpe, da de varierende siddestillingsmuligheder og de mange muligheder for at justere stolen, kan afhjælpe frustrationen. Og siden frustrationen forsvinder, så kan fokus vende tilbage til arbejdet, og man får lavet meget mere i løbet af en dag, end man ellers ville.

 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *