Går du og genovervejer de trægulve som du har på kontoret? I denne artikel vil vi give dig nogle gode råd om hvordan finder frem til de rette trægulve til lige dit kontor. Læs med her hvis det har interesse for dig.

Snak med en gulvmand

Det er en god ide at tage en snak med en gulvmand, som den man kan finde på ncgulve.dk. Hvilke gulve der er bedst lige til dit kontor kommer meget an på hvilken type bygning du befinder dig inde i samt hvilken type arbejde, du laver på kontoret.

En gulvmand kan meget bedre guide dig i gennem de forskellige muligheder for din individuelle sag. Han eller hun kan desuden også tag en snak med dig om, hvorvidt det er muligt at redde de nuværende gulve. Det vil trods alt være billigere – og bedre for miljøet – end at skifte dem helt ud. Ofte kan gamle gulve reddes med en omgang gulvafslibning og lidt lak.

Hvilken farve?

En ting du i hvert fald bør overveje meget nøje er, hvilken farve gulve du gerne vil have. Trægulve kommer i mange forskellige sorter og farvenuancer. Og det er ikke alle der vil være lidt gode til dit kontor.

Det kan for eksempel se utroligt godt ud med hvide eller helt lyse gulve inde på et kontor. Det kan give et meget rent look. Men hvis du ikke er den mest renlige person i verdenen, så er hvis gulve ikke lige sagen for dig. Præcis ligesom med hvidt tøj kan man meget hurtigt se det, hvis der kommer noget snavset henover gulvet – som for eksempel nogle snavsede sko.

 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *