Det har alle dage været vigtigt med en god hygiejne, men det er især meget vigtigt i disse Coronatider.

Og det er især meget vigtigt at sørge for i større lokaler, hvor mange mennesker er samlet. Læs med her for at få nogle gode råd om hvordan du kan sørge for en god og kontinuerlig rengøring både i privaten og på virksomheden.

Brug gode rengøringsmidler

Det er først og fremmest vigtigt at benytte nogle gode rengøringsmidler, hvis man gerne vil værne sig mod Corona. Det er netop af en skrap virus og vi skal derfor også have lige så skrappe rengøringsmidler som beskyttelse.

Du kan prøve at tage et kig på rengøringsartikler engros. Heriblandt kan du finde rigtig mange gode rengøringsmidler i rigtig god kvalitet. Diverse kundeanmeldelser snakker meget godt om lige netop disse midler, hvilket altid er et godt tegn. Hvis tidligere kunder har været meget tilfredse, så får du sikkert også en god oplevelse med disse rengøringsmidler.

Det er altid en god ide at kigge kundeanmelderser igennem før man benytter sig af et nyt mærke eller en ny service. Det kan du også vælge at gøre, hvis du gerne vil have fat i nogle gode rengøringsmidler.

Skemalagt rengøring

Det er nemt at glemme, hvornår man egentlig sidst fik gjort rent eller vasket sengetøj. Og før man får set sig om vælter man i nullermænd og hundepoter på sengetøjet. Det er ikke spor hygiejnisk og det kan nemt undgås ved at man laver et simpelt men effektivt rengøringsskema.

I privaten kan du nemt gøre dette ved simpelthen at lave en liste over datoer for, hvornår de forskellige steder simpelthen sidst var gjort rent. Hvornår har badeværelset for eksempel sidst fået sig en tur?

Du kan også uddelegere arbejdet med at gøre rent i boligen og for eksempel dele arbejdsbyrden mellem dig og din partner. Men hvis du har halvstore børn, så kan disse også passende hjælpe mig til at holde tingene rene. Det er kun sundt at lære sine børn lidt om hygiejne.

På virksomheden skal der naturligvis gøres en del oftere rent end i privaten. Her er der trods alt langt flere mennesker samlet, og der skal derfor oftere rengøring til med kortere intervaller. Det kan derfor være en god ide at sætte timetal på, hvornår de forskellige lokaler lige blev tørret af.

Du kan for eksempel lave et lille skema ude foran toiletterne for at vise dine arbejdere, hvornår der sidst blev gjort rent herinde. Det samme kan du gøre ude foran mødelokalerne. Der bør helst ikke gå mere end et par timer, siden der sidst lige blev kørt af med en våd klud og luftet ud – det gælder især hvis du har rigtig mange ansatte!

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *