Det er rigtigt nok, at en kontorstol er en meget vigtig ting til hjemmekontoret. Der er dog også andre vigtige ting, og dem kommer vi ind over i denne artikel. Disse ting hjælper dig med at være mere produktiv, og du kan potentielt få mindre ondt i nakken. Læs med her.

 

Artiklen er skrevet til dem, der ikke har et komplet hjemmekontor. Har din arbejdsgiver givet dig en masse ting til hjemmekontoret, er denne artikel nok ikke henvendt til dig. Hvis dette er tilfældet, så læs eventuelt en af de andre artikler på denne hjemmeside.

 

Denne ene ting kan gøre dig mere produktiv

Hvis du køber en lenovo docking station, så kan du hurtigt blive meget mere produktiv, når du skal arbejde. Forskellige undersøgelser viser, at der generelt er en stor forøgelse i produktiviteten, når man arbejder med to skærme i stedet for én. De kommer med forskellige tal, og disse går fra alt mellem 20 og 40 procent mere produktivitet ved to skærme. Det vigtigste er dog, at der er en stigning.

 

Har man en bærbar computer, kan man allerede tilslutte en ekstra skærm til denne. Problemet er bare, at det ikke er så behageligt at kigge på to forskellige skærmstørrelser. Derudover er kvaliteten af skærmene og forskellige, hvorfor man nok bør anvende to af de samme skærme i stedet for. Det er her, en docking station kommer ind i billedet. Denne kan nemlig gøre, at du kan tilslutte mere end én ekstra skærm til din bærbare computer. En stationær computer har flere indgange til skærme, og det kommer du også til at have med en docking station.

 

Får du på nuværende tidspunkt ondt i nakken, når du sidder foran din bærbare computer, så kan eksterne skærme være en god idé. Disse er nemlig placeret højere end din bærbare computer. Det er derfor mindre belastende for nakken, hvis skærmene er placeret i den “rigtige” højde. Denne afhænger af personlige præferencer, men man kan finde forskellige guides til skærmhøjde på internettet. Du kan finde skærme til docking stationer herinde.

 

Ergonomisk mus og tastatur er også en god idé

Andre vigtige ting er selvfølgelig også et ergonomisk tastatur og en mus. Disse gør, at det er mere behageligt at røre ved, og du får måske mindre ondt i håndleddene. Et moderne tastatur har også en del ekstra knapper, der kan øge din produktivitet endnu mere. Bruger du lommeregneren på Windows meget, så tager det normalt en del tid at skrive det ind og åbne den. Mange moderne tastaturer har en dedikeret genvejstast til netop dette program.

 

Denne guide er ikke skrevet af en ekspert i sundhed, så der tages forbehold for eventuelle fejl.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *