Hvis du sidder meget ned og arbejder, er det vigtigt, at du har en god og komfortabel kontorstol. Men du må heller ikke glemme, hvor god massage kan være for dig, hvis du døjer med spændinger i en travl hverdag. Og til det skal du blot have det helt rette massageudstyr. Læs om herunder, hvilke former for massageudstyr der kan hjælpe dig mod spændinger.

Øjnene og spændingshovedpine

Du kan få forskellige slags massageudstyr. Hvis vi starter oppefra, kan du få øjenmassage. Og hvad skulle det hjælpe på spændinger, tænker du måske? Jo, det hjælper dig, hvis du døjer med spændingshovedpine. Det kan nemt forekomme, når du navigerer i en travl hverdag, hvor du måske føler dig presset. Og det kan være rigtig svært at koncentrere sig om at arbejde, hvis du har spændingshovedpine. Så hvis det er noget, som du døjer med, så bør du overveje øjenmassage.

Nakke, skuldre og lænd

Derudover kan du få forskellige massagekraver. Mens en er beregnet til nakken, virker en anden til både din nakke, skuldre og lænd. Så her får du altså en masse hjælp til at komme af med spændinger i kroppen. Du kan også vælge en massagepistol. Her kan du selv vælge, hvor på kroppen du ønsker at bruge den. Og det gør den rigtig smart og praktisk. Den har 30 hastigheder og seks forskellige massagehoveder. Så uanset hvordan du godt kan lide massage, kan du nok finde en måde med denne, som er rar for dig. Vi er hver især forskellige, så man skal huske at lytte til ens krop.

Glem ikke fødderne

Måske du sidder meget ved kontoret, men alligevel også har muligheden for at stå op og arbejde ved hjælp af et hæve-sænke-bord? Det er en god ide at udnytte det. Men her skal du også være opmærksom på, at fødderne også bliver brugt mere på denne måde. Det kan være hårdt for dem, og derfor kan fodmassage også være en god ide. Det kan du få med indbygget varme. Så kan du rigtig nyde din fyraften med en god massage. Og så er du klar til næste arbejdsdag – forhåbentlig helt uden spændinger.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *