Et IPhone cover er mere end blot et cover. Det rigtige IPhone cover er både flot og funktionelt. Det kan være svært at finde et IPhone cover, som lever op til begge disse betingelser. Det er nemlig vigtigt, at du selv føler, at IPhone coveret passer til dig og din stil. Herunder kan du blive klogere på, hvad du skal være opmærksom på, når du er på udkig efter det perfekte IPhone cover.

Hvor starter jeg?

Der er tonsvis af forskllige IPhone covers at vælge imellem. Det er nok også derfor, at det for mange kan tage tid at finde frem til det helt rigtige. Frygt ikke, hvis du også har haft vanskeligheder ved at finde et flot cover til din IPhone. Du kan vælge at se det store udvalg som en fordel. Det betyder nemlig, at du har mulighed for at vælge et cover ud fra farve, materiale samt brand.

 

Vælg dit foretrukne materiale som IPhone cover

IPhone covers kan komme i mange forskellige materialer. Nogle af de mest hyppige og foretrukne materialer til IPhone covers er:

  • Silikone
  • Plastik
  • Læder

Hvert materiale har sin fordel. For eksempel er silikone ret stødafvisende. Det betyder, at silikone beskytter ekstra godt, hvis du fx taber din IPhone på et hårdt gulv. Det er nok også derfor, at mange vælger et silikonecover til deres IPhone. Lædercovers beskytter også din IPhone godt. Samtidig er læder et klassisk og tidløst materiale, som passer til alle. Derfor er det også populært med læder som IPhone cover. Se et stort udvalg på https://prispresseren.dk/kategori/mobiltilbehoer/mobilcovers/iphone-cover.

Hvilken farve passer som IPhone cover?

Nogle farver passer bedre til nogle IPhones end andre. Som bekendt kan en IPhone både være sort eller hvid. De fleste har i dag en sort IPhone, men der er stadig også mange andre danskere, som har en hvid IPhone. Når du skal købe et nyt cover, er det vigtigt, at farven passer til både dig og din IPhone. Hvis du godt kan lide neutrale farver og for det meste går i sort, mørkeblå, grå og hvid, skal du nok vælge et cover i samme nuance. Hvis du derimod tit klæder dig i farver, kan du med fordel vælge et farverigt IPhone cover. I dag laves IPhone coveres i massevis af forskellige farver, så der er rigtig meget at vælge i mellem. På panzerscreen.dk er der mange forskellige muligheder.

To typer covers: ensidet vs. slå-om cover

En anden faktor du skal tage stilling til, når du køber et nyt IPhone cover er dets form. De to mest almindelige typer er slå-om covers samt ensidet covers. Du har uden tvivl set begge covers før. Et ensidet cover beskytter primært ’ryggen’, dvs. bagsiden, af din IPhone. Mange af de ensidet covers er dog lavet sådan, at der er en forhøjning dér, hvor de griber fat om forsiden på din telefon. Derudover findes der slå-om covers som særligt er populære i læder. Denne type cover beskytter automatisk både for- og bagside af din IPhone.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *